Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ladder 49

Ladder 49

01/08/2014 | Flixfilm

Se Ladder 49 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Jay Russell
Skuespillere: Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett, Robert Patrick
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fanget i en forfærdelig fabriksbrand kigger en brandmand tilbage på sit liv, sin karriere og sit ægteskab, mens håbet om redning langsomt forsvinder.

Ladder 49 havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ladder 49 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ladder 49 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladder 49 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ladder 49, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ladder 49 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar