Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

12/08/2023 | Flixfilm

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rappere, skribenter og eksperter beskriver kvinders indflydelse på hiphopmusikken og -kulturen i denne dokuserie, der hylder legender og banebrydende kunstnere.Se Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar