Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ladies First

Ladies First

08/03/2018

Se Ladies First på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Deepika Kumari er født i en fattig landsby i Indien i en tid med begrænsede kvinderettigheder. Alligevel blev hun som 18-årig den bedste kvindelige bueskytte i verden.


Se Ladies First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ladies First (Historien om Deepika Kumari) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Ladies First (Historien om Deepika Kumari) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ladies First herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ladies First (Historien om Deepika Kumari) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladies First stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar