Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ladies First

Ladies First

08/03/2018 | Flixfilm

Se Ladies First på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short
Instruktør: Maggie Scrantom
Skuespillere: Maggie Scrantom
Spilletid: 2 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Deepika Kumari er født i en fattig landsby i Indien i en tid med begrænsede kvinderettigheder. Alligevel blev hun som 18-årig den bedste kvindelige bueskytte i verden.

Ladies First (Historien om Deepika Kumari) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ladies First på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ladies First (Historien om Deepika Kumari) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladies First stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ladies First, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ladies First (Historien om Deepika Kumari) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar