Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ladies First

Ladies First

08/03/2018 | Flixfilm

Se Ladies First på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Deepika Kumari er født i en fattig landsby i Indien i en tid med begrænsede kvinderettigheder. Alligevel blev hun som 18-årig den bedste kvindelige bueskytte i verden.


Se Ladies First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ladies First (Historien om Deepika Kumari) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ladies First (Historien om Deepika Kumari) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ladies First:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ladies First (Historien om Deepika Kumari) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladies First stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar