Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ladies First

08/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Deepika Kumari er født i en fattig landsby i Indien i en tid med begrænsede kvinderettigheder. Alligevel blev hun som 18-årig den bedste kvindelige bueskytte i verden.


Se Ladies First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ladies First (Historien om Deepika Kumari) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ladies First (Historien om Deepika Kumari) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ladies First herunder:



Fra premieredatoen (8. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Ladies First (Historien om Deepika Kumari) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Ladies First stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.




    Skriv kommentar