Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ladies Up

Ladies Up

27/03/2020 | Flixfilm

Ladies Up på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaneez Surka, Supriya Joshi, Prashasti Singh
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.

Ladies Up (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ladies Up på YouTube.Se Ladies Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ladies Up (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ladies Up (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ladies Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ladies Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar