Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady Bird

Lady Bird

15/12/2019 | Flixfilm

Se Lady Bird på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Greta Gerwig
Skuespillere: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En frygtløs skoleelev i Sacramento oplever kærlighedens, familiens og selverkendelsens pinsler, mens hun drømmer om at komme ind på et universitet på østkysten.

Lady Bird havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lady Bird på YouTube.Se Lady Bird på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lady Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lady Bird, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lady Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar