Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lady Dynamite’ er tilbage 10. november

‘Lady Dynamite’ er tilbage 10. november

21/10/2017 | Flixfilm

Maria Bamford er tilbage til en ny omgang ‘Lady Dynamite’ når anden sæson af serien får premiere på Netflix Danmark den 10. november 2017.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse og som samtidig kan offentliggøre en trailer til den nye sæson, der kan ses nederst i artiklen.

Første sæson af ‘Lady Dynamite’ havde premiere 20. maj, 2016, som sendte Maria ud på en dannelsesrejse for at hun kunne få styr på sit liv og finde ud af hvad der betød mest for hende. I sæson 2 er kærligheden i centrum, mens Maria vil bruge alt hvad hun har lært fra sin barndom til at få styr på forhold, familie og venner.

Første sæson bød på en masse gæstestjerner og den nye sæson er ingen undtagelse. Det er således allerede blevet afsløret at Andy Samberg, David Spade, Fred Armisen Jason Mantzoukas, Jenny Slate, Judd Apatow, Judy Greer og Weird Al Yankovic ligger vejen forbi i den nye sæson. Det rygtes samtidig at selveste Elon Musik, som er har grundlagt elbil-virksomheden Tesla, kigger forbi.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 32 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lady Dynamite’ er skabt af Mitch Hurwitz (Arrested Development) og Pam Brady (South Park), mens den primære rollebesætning består af Maria Bamford, Fred Melamed, Ana Gasteyer, Mo Collins, Mary Kay Place og Ed Begley, Jr.

Se ‘Lady Dynamite’ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 10. november.Skriv kommentar