Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady Dynamite

Lady Dynamite

10/11/2017 | Flixfilm

Se Lady Dynamite på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria Bamford, Fred Melamed, Mary Kay Place, Ana Gasteyer
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Komikeren Maria Bamford spiller hovedrollen i en serie, som er baseret på hendes eget liv, om en kvinde, der mister grebet – og finder det igen.


Se Lady Dynamite på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLady Dynamite (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lady Dynamite (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lady Dynamite herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lady Dynamite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady Dynamite (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar