Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady Godiva Rides Again

Lady Godiva Rides Again

15/02/2022 | Flixfilm

Lady Godiva Rides Again på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Marjorie har store drømme om berømmelse og vinder en skønhedskonkurrence klædt ud som Lady Godiva. Men showbusiness er slet ikke, som hun havde regnet med.

Lady Godiva Rides Again havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lady Godiva Rides Again på YouTube.Se Lady Godiva Rides Again på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lady Godiva Rides Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady Godiva Rides Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lady Godiva Rides Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lady Godiva Rides Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar