Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lady J

08/03/2019 | Flixfilm

Se Lady J på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edouard Baer, Cécile de France, Alice Isaaz
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da hendes affære med en lysten markis tager en uønsket drejning, må en rig enke lægge skumle planer for at få hævn – med hjælp fra en yngre kvinde.


Se Lady J på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLady J (Markisens mange fristelser) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lady J (Markisens mange fristelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lady J herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lady J (Markisens mange fristelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady J stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar