Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lady J

08/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Lady J på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edouard Baer, Cécile de France, Alice Isaaz
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da hendes affære med en lysten markis tager en uønsket drejning, må en rig enke lægge skumle planer for at få hævn – med hjælp fra en yngre kvinde.


Se Lady J på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lady J (Markisens mange fristelser) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lady J (Markisens mange fristelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lady J herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lady J (Markisens mange fristelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady J stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar