Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady-Like

Lady-Like

18/01/2019 | Flixfilm

Se Lady-Like på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have presset sin bedste veninde til at tage på date med en flot, ny studerende må college-studinen Allie tackle voksenlivet på egen hånd.


Se Lady-Like på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lady-Like havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lady-Like ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lady-Like:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lady-Like er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady-Like stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar