Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady Tamara

Lady Tamara

04/08/2022 | Flixfilm

Lady Tamara på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kendissen Tamara Falcós glamourøse liv er omdrejningspunktet i denne realityserie, hvor hun balancerer arbejde, fritid og sin berømte familie.

Lady Tamara (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lady Tamara på YouTube.Se Lady Tamara på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lady Tamara (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady Tamara (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lady Tamara, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lady Tamara er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar