Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lady with a Lamp

Lady with a Lamp

06/03/2022 | Flixfilm

Lady with a Lamp på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Anna Neagle, Michael Wilding, Gladys Young
Spilletid: 110 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Inden Krimkrigen lægger Florence Nightingale sit privilegerede liv bag sig for at følge sit kald som sygeplejerske – et valg, der ændrer den medicinske verden for evigt.

Lady with a Lamp havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lady with a Lamp på YouTube.



Se Lady with a Lamp på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lady with a Lamp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lady with a Lamp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lady with a Lamp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lady with a Lamp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar