Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Længe leve bonusfamilien

Længe leve bonusfamilien

16/08/2023 | Flixfilm

Længe leve bonusfamilien på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne efterfølger til Bonusfamilien opstår der kaos, da Lisa modtager en påmindelse om, at hun har ansøgt om skilsmisse fra Patrik, som er ivrig efter at få hende tilbage.Se Længe leve bonusfamilien på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Længe leve bonusfamilien havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Længe leve bonusfamilien på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Længe leve bonusfamilien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Længe leve bonusfamilien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Længe leve bonusfamilien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Længe leve bonusfamilien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar