Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Laerte-se

Laerte-se

19/05/2017 | Flixfilm

Se Laerte-se på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Lygia Barbosa, Eliane Brum(co-director)
Skuespillere: Laerte Coutinho, Eliane Brum, Rafael Coutinho, Rita Lee
Spilletid: 100 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Efter at have levet som mand i næsten 60 år præsenterer den fantastiske brasilianske tegneseriekunstner Laerte Coutinho sig for verden som kvinde.


Se Laerte-se på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Laerte-se havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Laerte-se ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Laerte-se herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Laerte-se er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laerte-se stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar