Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lagaan: Once Upon a Time in India

Lagaan: Once Upon a Time in India

15/02/2018 | Flixfilm

Se Lagaan: Once Upon a Time in India på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Adventure, Drama, Musical, Sport
Instruktør: Ashutosh Gowariker
Skuespillere: Aamir Khan, Gracy Singh, Rachel Shelley, Paul Blackthorne
Spilletid: 224 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I 1890'ernes Indien udfordrer en arrogant britisk kommandør de hårdt beskattede lokale i Champaner til en cricketkamp med høje indsatser.


Se Lagaan: Once Upon a Time in India på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lagaan: Once Upon a Time in India havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lagaan: Once Upon a Time in India ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lagaan: Once Upon a Time in India:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lagaan: Once Upon a Time in India er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lagaan: Once Upon a Time in India stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar