Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Laggies

06/07/2016 | Flixfilm

Se Laggies på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lynn Shelton
Skuespillere: Rocki DuCharme, Sara Lynne Wright, Larissa Schmitz, Phillip Abraham
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Megan klamrer sig til ungdommelig uansvarlighed, men indvilger i at deltage i et karriereopbyggende kursus, hvor hun ender med at hænge ud med en teenageven.


Se Laggies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLaggies havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Laggies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Laggies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Laggies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laggies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar