Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lagos Real Fake Life

Lagos Real Fake Life

29/11/2019 | Flixfilm

Se Lagos Real Fake Life på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To dovne venner kappes om at få opmærksomhed fra rige, smukke kvinder blot for at opdage, at deres ekstravagante livsstil er fup.Se Lagos Real Fake Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lagos Real Fake Life havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lagos Real Fake Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lagos Real Fake Life:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lagos Real Fake Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lagos Real Fake Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar