Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lagos Real Fake Life

Lagos Real Fake Life

29/11/2019 | Flixfilm

Lagos Real Fake Life på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Mike Ezuruonye
Skuespillere: Odunlade Adekola, Mercy Aigbe, Josh Alfred
Spilletid: 118 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: To dovne venner kappes om at få opmærksomhed fra rige, smukke kvinder blot for at opdage, at deres ekstravagante livsstil er fup.

Lagos Real Fake Life havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lagos Real Fake Life på YouTube.Se Lagos Real Fake Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lagos Real Fake Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lagos Real Fake Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lagos Real Fake Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lagos Real Fake Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar