Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Laia

09/05/2022 | Flixfilm

Laia på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Lluís Danés
Skuespillere: Miranda Gas, Ivan Benet, Roger Casamajor
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En ung, frihedssøgende kvinde står over for et svært valg mellem sin mand og hans bedste ven, mens hun søger en vej væk fra sin stærkt religiøse fiskerlandsby.

Laia havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Laia på YouTube.Se Laia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Laia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Laia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Laia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar