Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Laia

09/05/2022 | Flixfilm

Laia på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Lluís Danés
Skuespillere: Miranda Gas, Ivan Benet, Roger Casamajor, Miquel Fernández
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ung, frihedssøgende kvinde står over for et svært valg mellem sin mand og hans bedste ven, mens hun søger en vej væk fra sin stærkt religiøse fiskerlandsby.

Laia havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Laia på YouTube.Se Laia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Laia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Laia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Laia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar