Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches

Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches

09/06/2021 | Flixfilm

Se Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Chantal Lauby
Skuespillere: Chantal Lauby, Claude Perron, Rossy de Palma
Spilletid: 101 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da hendes teenagedatter flytter hjemmefra, opdager en midaldrende single i kraft af sin nyvundne frihed, at en yngre mand i en forlystelsespark har et vist potentiale.

Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Laisse Tes Mains Sur Mes Hanches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar