Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lakeview Terrace

Lakeview Terrace

01/12/2021 | Flixfilm

Lakeview Terrace på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Neil LaBute
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Patrick Wilson, Kerry Washington
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne højspændte thriller følger Chris og Lisa, mens de prøver at falde til i deres drømmehus i Los Angeles, men i stedet bliver generet af deres ustabile nabo.

Lakeview Terrace havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lakeview Terrace på YouTube.Se Lakeview Terrace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lakeview Terrace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lakeview Terrace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lakeview Terrace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lakeview Terrace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar