Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi

Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi

20/12/2019 | Flixfilm

Se Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action
Instruktør: Mahesh Manjrekar
Skuespillere: Vinay Apte, Seema Biswas, Ankush Chaudhari, Anusha Dhandekar
Spilletid: 146 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Industrielle arbejdere kæmper mod deres arbejdsgivers grådighed og regeringens apati mod de forhold, de lever og arbejder i.

Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lalbaug Parel: Zali Mumbai Sonyachi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar