Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’amore, il sole e le altre stelle

L’amore, il sole e le altre stelle

31/03/2021 | Flixfilm

Se L’amore, il sole e le altre stelle på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou, Nota Tserniafski
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Inspireret af seksualundervisning planlægger Primo og Michaela at have sex for første gang. Men snart blander deres forældre sig.

L’amore, il sole e le altre stelle havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se L’amore, il sole e le altre stelle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’amore, il sole e le altre stelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’amore, il sole e le altre stelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’amore, il sole e le altre stelle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’amore, il sole e le altre stelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar