Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’amour à la chaîne

L’amour à la chaîne

01/05/2023 | Flixfilm

L’amour à la chaîne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes klient dør af et hjerteanfald, møder en ung sexarbejder en usandsynlig allieret, der gerne vil hjælpe hende med at undslippe kløerne på en hævngerrig svindler.Se L’amour à la chaîne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

L’amour à la chaîne havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’amour à la chaîne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om L’amour à la chaîne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’amour à la chaîne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’amour à la chaîne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’amour à la chaîne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar