Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land Girls

Land Girls

30/09/2016 | Flixfilm

Se Land Girls på Netflix

Indspilningsår: 2009–2011
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Becci Gemmell, Susan Cookson, Mark Benton, Mykola Allen
Spilletid: 225 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Dette drama foregår på en engelsk gård under 2. verdenskrig og følger livet og kærligheden for fire medlemmer af kvindeorganisationen Women's Land Army.


Se Land Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLand Girls havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Land Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Land Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Land Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar