Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land Girls

Land Girls

30/09/2016 | Flixfilm

Land Girls på Netflix

Produktionsår: 2009–2011
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Becci Gemmell, Susan Cookson, Mark Benton
Spilletid: 225 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Dette drama foregår på en engelsk gård under 2. verdenskrig og følger livet og kærligheden for fire medlemmer af kvindeorganisationen Women's Land Army.

Land Girls havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Land Girls på YouTube.Se Land Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Land Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Land Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Land Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar