Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land of Glass

Land of Glass

15/12/2019 | Flixfilm

Se Land of Glass på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Family, Fantasy
Instruktør: Jeppe Vig Find, Marie Dalsgaard Rønn
Skuespillere: Albert Rudbeck Lindhardt, Flora Ofelia Hofman Lindahl, Arien Takiar, Vigga Bro
Spilletid: 86 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: 13-årige Jas er tit alene hjemme og må selv finde ud af, hvad han skal gøre, da han opdager, at nogle elvere er flyttet ind i laden.

Land of Glass havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Land of Glass på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Land of Glass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land of Glass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Land of Glass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Land of Glass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar