Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land of Mine

Land of Mine

15/12/2018 | Flixfilm

Se Land of Mine på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Martin Zandvliet
Skuespillere: Roland Møller, Louis Hofmann, Joel Basman, Mikkel Boe Følsgaard
Spilletid: 100 min
Land: Denmark, Germany
Sprog: German, Danish, English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Ved afslutningen af 2. verdenskrig bliver en gruppe tilfangetagne tyske soldater tvunget til at finde og desarmere landminer langs den jyske vestkyst.

Land of Mine (Under sandet) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Land of Mine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Land of Mine (Under sandet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Land of Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Land of Mine (Under sandet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar