Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land of the Blind

Land of the Blind

15/12/2015 | Flixfilm

Se Land of the Blind på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Robert Edwards
Skuespillere: Ralph Fiennes, Donald Sutherland, Tom Hollander, Lara Flynn Boyle
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne politiske satire følger en idealistisk soldat, hvis forbudte venskab med en politisk fange fører til et oprør mod regeringen.


Se Land of the Blind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLand of the Blind havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Land of the Blind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Land of the Blind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Land of the Blind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land of the Blind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar