Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land of the Blind

Land of the Blind

15/12/2015 | Flixfilm

Land of the Blind på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Robert Edwards
Skuespillere: Ralph Fiennes, Donald Sutherland, Tom Hollander
Spilletid: 110 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne politiske satire følger en idealistisk soldat, hvis forbudte venskab med en politisk fange fører til et oprør mod regeringen.

Land of the Blind havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Land of the Blind på YouTube.Se Land of the Blind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Land of the Blind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land of the Blind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Land of the Blind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Land of the Blind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar