Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Land of the Lost

Land of the Lost

15/08/2020 | Flixfilm

Se Land of the Lost på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Brad Silberling
Skuespillere: Will Ferrell, Anna Friel, Danny McBride, Jorma Taccone
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Efter at have opdaget en portal til et alternativt univers befolket af mærkelige væsner skal dr. Rick Marshall navigere i en farlig, ny verden.


Se Land of the Lost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Land of the Lost havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Land of the Lost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Land of the Lost:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Land of the Lost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land of the Lost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar