Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Land

29/07/2023 | Flixfilm

Land på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Robin Wright
Skuespillere: Robin Wright, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge
Spilletid: 89 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter en tragedie fortrækker en kvinde til en isoleret hytte uden de nødvendige overlevelsesfærdigheder. En jægers ankomst giver håb, hvis hun kan finde healing.Se Land på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Land havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Land på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar