Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Landfall

14/02/2022 | Flixfilm

Landfall på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama, War
Instruktion: Ken Annakin
Skuespillere: Michael Denison, Patricia Plunkett, Edith Sharpe
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en RAF-pilot bliver anklaget for at sænke en britisk ubåd i stedet for en tysk, gør hans forlovede alt, hvad der står i hendes magt, for at bevise hans uskyld.Se Landfall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Landfall havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Landfall på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Landfall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Landfall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Landfall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Landfall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar