Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Landru

14/03/2022 | Flixfilm

Landru på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Biography, Crime
Instruktion: Pierre Boutron
Skuespillere: Patrick Timsit, Julie Delarme, Catherine Arditi
Spilletid: 96 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En velhavende familiefar man forfører og myrder en række kvinder. Baseret på den sande historie om seriemorderen Blåskæg fra Gambais.

Landru havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Landru på YouTube.Se Landru på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Landru ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Landru stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Landru, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Landru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar