Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » L’appel du silence

L’appel du silence

04/06/2023 | Flixfilm

L’appel du silence på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne biografiske film, der følger Charles de Foucauld fra ungdom til åndelig vækkelse, beskriver begivenhederne, der bragte denne besynderlige missionær til Sahara.Se L’appel du silence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

L’appel du silence havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’appel du silence på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om L’appel du silence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’appel du silence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’appel du silence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’appel du silence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar