Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lara and the Beat

Lara and the Beat

14/09/2020 | Flixfilm

Se Lara and the Beat på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Tosin Coker
Skuespillere: Wale Ojo, Sharon Ooja, Toni Tones, Chioma Chukwuka
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Deres glamourøse og hurtige livsstil stopper med et brag, hvorefter de to søstre forsøger at genopbygge deres tilværelse gennem musik og kreativitet.Se Lara and the Beat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lara and the Beat havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lara and the Beat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lara and the Beat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lara and the Beat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar