Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

24/06/2015 | Ingen kommentarer

Se Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Jan de Bont
Skuespillere: Angelina Jolie, Gerard Butler, Ciarán Hinds, Chris Barrie
Spilletid: 117 min
Land: USA, Germany, Japan, UK, Hong Kong
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Adrenalinjunkien Lara Croft udforsker et oversvømmet tempel og finder en kugle med et kort, som kan føre hende til den mytiske Pandoras æske.


Se Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar