Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

15/06/2021 | Flixfilm

Se Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Jan de Bont
Skuespillere: Angelina Jolie, Gerard Butler, Chris Barrie
Spilletid: 117 min
Land: United States, Germany, Japan, United Kingdom, Hong Kong
Sprog: English, Mandarin, Swahili, Greek, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Adrenalinjunkien Lara Croft udforsker et oversvømmet tempel og finder en kugle med et kort, som kan føre hende til den mytiske Pandoras æske.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar