Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

15/02/2019 | Flixfilm

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Larry Charles, Adrianne Chalepah, Thom Tran
Spilletid: 1 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den legendariske komedieforfatter og instruktør, Larry Charles, rejser rundt i verden og leder efter humor på de mest usædvanlige, uventede og farlige steder.

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Larry Charles’ Dangerous World of Comedy på YouTube.Se Larry Charles’ Dangerous World of Comedy på Netflix
Anmeldelse: Larry Charles' Dangerous World of Comedy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Larry Charles’ Dangerous World of Comedy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Larry Charles’ Dangerous World of Comedy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar