Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

15/02/2019 | Flixfilm

Se Larry Charles’ Dangerous World of Comedy på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Larry Charles
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den legendariske komedieforfatter og instruktør, Larry Charles, rejser rundt i verden og leder efter humor på de mest usædvanlige, uventede og farlige steder.


Se Larry Charles’ Dangerous World of Comedy på Netflix

Anmeldelse: Larry Charles' Dangerous World of Comedy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLarry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Larry Charles’ Dangerous World of Comedy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Larry Charles’ Dangerous World of Comedy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar