Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry Crowne

Larry Crowne

31/03/2015 | Flixfilm

Se Larry Crowne på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Tom Hanks
Skuespillere: Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Larry bliver fyret efter mange års ansættelse hos en kynisk detailhandelskæde og beslutter at genoptage sine college-studier. Her opstår sød musik med en af underviserne.


Se Larry Crowne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLarry Crowne havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Larry Crowne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Larry Crowne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Larry Crowne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry Crowne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar