Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry the Cable Guy: Health Inspector

Larry the Cable Guy: Health Inspector

15/12/2013 | Flixfilm

Se Larry the Cable Guy: Health Inspector på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Trent Cooper
Skuespillere: Larry the Cable Guy, David Koechner, Michael Papajohn, Phyllis Alexion
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: En fødevarekontrollant gør, hvad han kan for at tilpasse sig den lokale smag blandt restauratører, kokke, gæster og madanmeldere.


Se Larry the Cable Guy: Health Inspector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLarry the Cable Guy: Health Inspector havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Larry the Cable Guy: Health Inspector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Larry the Cable Guy: Health Inspector herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Larry the Cable Guy: Health Inspector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry the Cable Guy: Health Inspector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar