Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry the Cable Guy: Remain Seated

Larry the Cable Guy: Remain Seated

26/11/2020 | Flixfilm

Se Larry the Cable Guy: Remain Seated på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Brian Volk-Weiss
Skuespillere: Larry the Cable Guy
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Med sit ordsprog "Git-R-Done" funderer Larry over dårligt vejr, shopping i Walmart sent om aftenen og andre underlige historier om livet i det landlige Amerika.

Larry the Cable Guy: Remain Seated havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Larry the Cable Guy: Remain Seated på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Larry the Cable Guy: Remain Seated ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry the Cable Guy: Remain Seated stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Larry the Cable Guy: Remain Seated, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Larry the Cable Guy: Remain Seated er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar