Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larry the Cable Guy: Remain Seated

Larry the Cable Guy: Remain Seated

26/11/2020 | Flixfilm

Larry the Cable Guy: Remain Seated på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Brian Volk-Weiss
Skuespillere: Larry the Cable Guy
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Med sit ordsprog "Git-R-Done" funderer Larry over dårligt vejr, shopping i Walmart sent om aftenen og andre underlige historier om livet i det landlige Amerika.

Larry the Cable Guy: Remain Seated havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Larry the Cable Guy: Remain Seated på YouTube.Se Larry the Cable Guy: Remain Seated på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Larry the Cable Guy: Remain Seated ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larry the Cable Guy: Remain Seated stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Larry the Cable Guy: Remain Seated, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Larry the Cable Guy: Remain Seated er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar