Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Lars Mikkelsen med i House of Cards sæson 3

Lars Mikkelsen med i House of Cards sæson 3

12/01/2015 | Flixfilm

Lars Mikkelsen og Kevin Spacey, House of Cards, Netflix

Lars Mikkelsen og Kevin Spacey, House of Cards, Netflix

Netflix udsendte i nat en trailer til tredje sæson af den populære serie House of Cards, der får premiere 27. februar. Til stor overraskelse viser det sig, at den danske skuespiller Lars Mikkelsen medvirker i den nye sæson og han spiller øjensynligt en stor rolle.

– Det er helt fantastisk at være med i serien. Folk har været afsindigt søde, og det har været et eventyr at komme derover (til USA, red.). Jeg er faktisk lidt overrasket over, at det er kommet frem nu, for jeg ved ikke, hvor meget jeg må sige, udtaler Lars Mikkelsen til DR Kultur.

I den nye trailer ses Lars Mikkelsen flere gange, men det mest mindeværdige klip må være da han sidder overfor Frank Underwood (Kevin Spacey), hvor han tilnærmelsesvis ligner Ruslands præsident Vladimir Putin til forveksling. Lars Mikkelsen ønsker dog ikke, at bekræfte om dette er rollen han spiller.

LÆS OGSÅ   Netflix indfører reklamer

Det er dog rygtet, at House of Cards sæson 3 kommer til at tage udgangspunkt i det udenrigspolitiske område hvor bl.a. den russiske aktivistgruppe Pussy Riot også menes at medvirke. Dermed er det meget sandsynligt, at Lars Mikkelsen spiller russisk præsident.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Mikkelsen kalder selv sin rolle for karrierens højdepunkt og tilføjer; “Det er en vanvittig god serie. Designet er vanvittigt, og jeg kan godt lide de Shakespeare-afskygninger, der er i serien. Og så er det enormt velspillet og utrolig intelligent skrevet.

Tredje sæson af House of Cards får premiere på Netflix Danmark den 27. februar.

Se traileren og Lars Mikkelsen i House of Cards herunder;
Skriv kommentar