Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larva Family

Larva Family

04/05/2023 | Flixfilm

Larva Family på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States, South Korea
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Larvefamilien vokser! Da Rød og Guls tilværelse bliver beriget med en lille larvebaby, får de et lynkursus i forældreskab og alt, hvad der stinker.Se Larva Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Larva Family (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Larva Family på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Larva Family (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larva Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Larva Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Larva Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar