Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larva Island

Larva Island

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Larva Island på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eddy Lee, Erica Schroeder, Tom Wayland
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: To fjollede larvekammerater er strandet på en øde ø og laver skæg og ballade med alt – lige fra madopdagelser til deres møde med nye dyrevenner.


Se Larva Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Larva Island (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Larva Island (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Larva Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Larva Island er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larva Island (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar