Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larva Island

Larva Island

01/03/2019 | Flixfilm

Se Larva Island på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eddy Lee, Erica Schroeder, Tom Wayland
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: To fjollede larvekammerater er strandet på en øde ø og laver skæg og ballade med alt – lige fra madopdagelser til deres møde med nye dyrevenner.


Se Larva Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLarva Island (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Larva Island (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Larva Island herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Larva Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larva Island (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar