Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Larva Pendant

Larva Pendant

25/05/2022 | Flixfilm

Larva Pendant på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne fjollede kortfilm, som er en opfølger til Larva Island og Larva Island – filmen, følger vi de pruttende venner Rød og Gul på deres eventyr i byen.

Larva Pendant havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Larva Pendant på YouTube.Se Larva Pendant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Larva Pendant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Larva Pendant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Larva Pendant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Larva Pendant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar