Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Las huellas del samurái

Las huellas del samurái

22/05/2022 | Flixfilm

Las huellas del samurái på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe indbyggere fra Coria del Rio afslører en nøglefigur i deres bys historie – en samurai på jagt efter oprejsning.Se Las huellas del samurái på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Las huellas del samurái havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Las huellas del samurái på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Las huellas del samurái ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Las huellas del samurái stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Las huellas del samurái, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Las huellas del samurái er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar