Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Las maestras de la República

Las maestras de la República

04/07/2022 | Flixfilm

Las maestras de la República på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarfilm belyser kvindernes rolle i udvidelsen af lige adgang til gratis, offentlig og sekulær uddannelse under Den anden spanske republik.

Las maestras de la República havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Las maestras de la República på YouTube.Se Las maestras de la República på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Las maestras de la República ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Las maestras de la República stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Las maestras de la República, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Las maestras de la República er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar