Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Las olas

08/08/2022 | Flixfilm

Las olas på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Adrián Biniez
Skuespillere: Alfonso Tort, Julieta Zylberberg, Fabiana Charlo
Spilletid: 87 min
Land: Uruguay, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: På en rejse fra sit hjem i Spanien til en landsby i Sydfrankrig forsøger en enke at forlige sig med de smertefulde minder fra Den spanske borgerkrig.

Las olas havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Las olas på YouTube.Se Las olas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Las olas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Las olas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Las olas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Las olas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar