Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra

LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra

18/10/2020 | Flixfilm

Se LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Rollerne bliver byttet om for de modige børnedetektiver Lasse og Maja, da de bliver mistænkt for tyveriet af en mafiafamilies kronjuveler.Se LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar