Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra

LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra

18/10/2020 | Flixfilm

LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rollerne bliver byttet om for de modige børnedetektiver Lasse og Maja, da de bliver mistænkt for tyveriet af en mafiafamilies kronjuveler.

LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra på YouTube.Se LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LasseMajas Detektivbureau – Stella Nostra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar