Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed

LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed

16/07/2023 | Flixfilm

LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De to unge privatdetektiver Lasse og Maja forsøger at hjælpe en pige, hvis far er sat i fængsel for et dristigt togrøveri, han ikke har begået.Se LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LasseMajas Detektivbureau: Togrøverens hemmelighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar