Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Action Hero

Last Action Hero

01/03/2019 | Flixfilm

Se Last Action Hero på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: John McTiernan
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham, Art Carney, Charles Dance
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En magisk biografbillet giver en ung fan hidtil uset adgang til sin foretrukne actionhelt efter at være blevet suget væk fra sit sæde og ind i den store skærm.

Last Action Hero (Den sidste actionhelt) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Last Action Hero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Action Hero (Den sidste actionhelt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Action Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Action Hero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Action Hero (Den sidste actionhelt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar