Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Breath

Last Breath

06/05/2019 | Flixfilm

Se Last Breath på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Richard da Costa, Alex Parkinson
Skuespillere: Duncan Allcock, Duncan Allcock, Kjetil Ove Alvestad, Stuart Anderson
Spilletid: 90 min
Land: UK, Belgium, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En erhvervsdykker sidder fast på havbunden med forsvindende lidt ilt og intet håb om at blive reddet i tide. Så han forsøger at redde sig selv.

Last Breath havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Last Breath på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Last Breath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Breath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Breath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Breath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar