Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Breath

Last Breath

06/05/2019 | Flixfilm

Last Breath på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Richard da Costa, Alex Parkinson
Skuespillere: Duncan Allcock, Duncan Allcock, Kjetil Ove Alvestad
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, Belgium, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En erhvervsdykker sidder fast på havbunden med forsvindende lidt ilt og intet håb om at blive reddet i tide. Så han forsøger at redde sig selv.

Last Breath havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Last Breath på YouTube.Se Last Breath på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Last Breath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Breath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Breath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Breath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar