Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Last Chance U: Basketball

Last Chance U: Basketball

13/12/2022 | Flixfilm

Last Chance U: Basketball på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dezmond Washington, Rob Robinson, Kenneth Hunter
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Last Chance U går på banen i East Los Angeles, hvor en træner med stærke overbevisninger står i spidsen for unge mænd, der håber at spille basketball på college.Se Last Chance U: Basketball på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Last Chance U: Basketball (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Last Chance U: Basketball på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Last Chance U: Basketball (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Last Chance U: Basketball (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Last Chance U: Basketball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Last Chance U: Basketball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar